top of page

Representació d'Annie


Els alumnes de l’itinerari artístic de 4t d’ESO (Laia Audí, Andrea Cardenoso, Laura Carmona, Miriam Hidalgo, Lucia Fernández, Cristian Toscano i Dani Ortiz) han fet durant aquest curs una matèria optativa molt interessant, TEATRE MUSICAL, que estudia aspectes teatrals i musicals com ara la dansa, la música i la interpretació.

En aquesta optativa, tal com diu el nom, s’interpreten obres de teatre conegudes, com la d’Annie, que és la que finalment van representar al públic.


El teatre musical d’Annie tracta d’una nena òrfena, l’Annie, i les seves companyes de l’orfenat. L’encarregada de l’orfenat les mana sempre i les tracta malament, fins que un dia la sort de l’Annie canvia. L’home més ric del món l’escull perquè vagi a casa seva a passar el Nadal. La família de l’Oliver Toscano, l’home més ric del món, s’enamora de l’Annie i ell mateix decideix ajudar-la a trobar la seva família oferint una gran quantitat de diners a qui aconsegueixi provar que són els seus pares de veritat. Però la senyoreta Llúcia, la propietària de l’orfenat, el seu germà i la parella del seu germà volen quedar-se amb els diners fent-se passar pels pares de l’Annie.


Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page