top of page

Projecte SK2MT1: Presentació

Abril 2017. Per MIguel Depetris i Gabin Moncomble. Fotografies de Cèlia LLurba

Cèlia Llurba, professora d'Informàtica a l'institut, va participar en el projecte Sóc com tu, que porta aquest nom perquè un dels quatre instituts que hi participa és un centre d'educació especial. El nom és una manera de dir que tots som iguals, tots podem treballar a l’aula de la mateixa manera.

 

Al darrera d'aquest projecte hi ha una empresa privada, anomenada mSchools, i també l’àrea TAC del Departament d’Ensenyament, en què l’objectiu principal és promoure la utilització de dispositius mòbils a l'aula.

La presentació del projecte, en el qual van participar alumnes de tercer d'ESO, es va fer a Barcelona l'1 de març, en el marc del Mobile World Congres, juntament amb professors d'altres Instituts d'Altafulla, Amer i Mataró, que també van formar part de l'organització del projecte.

 

PREGUNTA. Per què aquesta presentació?

RESPOSTA. Aquesta presentació es va fer per donar a conèixer a altres professors aquest projecte per si el volen implantar als seus centres.

 

P. Quin és l'objectiu d'aquest projecte?

R. L'objectiu és treballar a l'aula conjuntament amb alumnes d'altres instituts de manera col·laborativa i, a més a més, pel fet que en un d'aquests centres hi ha alumnes d'educació especial, això afavoreix el fet d’aprendre a treballar tots junts.

 

P. Pots explicar-nos com es va desenvolupar la presentació?

R. A la presentació s’hi van exposar 4 projectes diferents, però jo, evidentment, només vaig participar en el meu. Vam fer una presentació molt visual, on explicàvem com havia anat l'elaboració de tot el projecte. Explicàvem com anàvem avançant, les tecnologies que fèiem servir, etc.

 

P. Amb qui estaves?

R. Dels cinc professors implicats, només dos vam sortir a fer la presentació. En un principi havia de sortir només un docent, però vam demanar excepcionalment ser dues professores i vaig sortir amb la companya d'Altafulla.

 

P. Qui ha tingut la idea d'aquest projecte?

R. Cinc professors, un dia a Barcelona, en una trobada de l’EduHack (Hackejar l'educació), vam tenir diverses idees i de totes se’n va formar una que es va portar a terme.

bottom of page