top of page

Festa de Sant Jordi 2016


El dia 22 d’abril els alumnes de 3r d’ESO van començar a preparar les activitats de Sant Jordi per aconseguir diners pel viatge de final de curs que faran el curs vinent.

Es van repartir en diferents llocs per fer-se càrrec de les activitats que van organitzar. En primer lloc, van dur a terme una petita lliga de futbol i bàsquet, amb equips de cinc persones cadascun. A més, un grup d’alumnes van maquillar i van fer “mini-sessions” de fotos a tothom qui va voler apuntar-s’hi. Per una altra part, van instal·lar una parada on van vendre roses per tres euros i una altra per fer l’intercanvi de llibres, que va consistir a portar de casa llibres que ja s’havien llegit o no es volien guardar per tenir l’oportunitat de canviar-los per altres.

A més, van vendre diferents aperitius i creps, cupcakes d’oreo, donuts, coc i tauletes de xocolata. Una cosa que va semblar molt original va ser que a l’hora del pati van fer roses de llaminadures.

Tot els va sortir bé, ja que la majoria dels alumnes van ajudar en la preparació de les diverses tasques. Hi va haver menjar que no es va vendre i això va implicar perdre diners, però per una altra banda els van guanyar venent roses.


Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page