top of page

Els alumnes de primer d'ESO fan touch, hoquei i lacrosse


Els alumnes de primer d’ESO van anar d’excursió el 17 de març a Reus, al camp del Reddis, del Santes Creus, per practicar diferents esports. Van anar acompanyats de la professora d’Educació física Eugènia Rubert, organitzadora de l’activitat, i dels tutors Pau Gomar i Maria Àngels Roca.

Van sortir de l’Institut a dos quarts de nou i van tornar a dos quarts de tres.

Quan van arribar al camp del Reddis els van reunir i els van separar en grups de quatre, amb la finalitat de practicar diferents esports. A les deu del matí cada grup va començar a jugar un esport diferent.


A més de touch i de rugbi van practicar un altre esport, el lacrosse, per a ells nou, ja que no el coneixien. El lacrosse és un joc ràpid entre dos equips, de dos jugadors cadascun, que usen un pal amb una xarxa a la part superior per passar i rebre una pilota de goma o de plàstic amb l'objectiu de ficar gols a la xarxa de l'equip contrari.


Els alumnes van expressar opinions diferents sobre les activitats. A Guillem Puerto el que més li va agradar va ser que es fessin activitats variades i l’esport amb el que més va gaudir va ser amb el touch; en canvi, a Sarah Peacock el que més li va agradar va ser jugar a hoquei, ja que en la seva opinió es corria més i podies moure’t més.

Ells dos van recomanar anar a l’activitat perquè la van trobar molt divertida, van poder fer esport i a més en van aprendre d’altres de nous, com el lacrosse.


Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page