top of page

Els de l'aula USEE visiten la Biblioteca de Cambrils


El 29 de febrer els alumnes de l’aula de la USEE, amb l’educadora Carmen Serrano i la professora Sandra Sánchez, van fer una sortida a la Biblioteca Municipal de Cambrils.

Van sortir de l’institut amb el trenet a tres quarts de deu. En arribar a la biblioteca, van entrar-hi i la bibliotecària Eva Ferré els va explicar com es classificaven els llibres i com podien trobar la informació ràpidament. També van poder gaudir d’una visita guiada, des de la part infantil (planta baixa), passant per la part dels joves (segona planta) i fins a la part dels adults (tercera planta).

Després, els van fer entrar en una petita sala, on els van mostrar les pàgines web de la biblioteca des d’on es pot buscar i demanar llibres en préstec, els van ensenyar el funcionament d’aquest servei i van fer-se una foto per penjar-la a la pàgina d’Instagram de la biblioteca. Després de la xerrada i d’ensenyar-los les pàgines web, els van deixar mirar uns llibres que tenien allí preparats.

Finalment, els van facilitar els formularis perquè els que no el tenien encara es fessin el carnet de la biblioteca per poder gaudir del servei de préstec.

Van estar-hi ben bé una hora i després van agafar de nou el trenet que, en tornar, els va portar per tota la zona marítima de Cambrils.

Els alumnes de la USEE van explicar que s’ho havien passat molt bé i que tot els havia semblat molt interessant, ja que la majoria d’ells desconeixia el funcionament de la biblioteca o no hi havien anat quasi mai.

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page