top of page

Els alumnes de 4t d'ESO visiten l'Espai de l'estudiant


El 26 de febrer els alumnes de quart d’ESO van anar a l’Espai de l’estudiant que es realitza a Valls. Es van desplaçar fins allà en autobús. Van sortir de l’institut cap a dos quarts d'onze i van tornar al voltant de les dues del migdia. Els professors acompanyants van ser els tutors dels grups, Ana Pulido i José Benedico.

La finalitat d’aquesta excursió va ser que els alumnes veiessin les diferents possibilitats d’estudi, una vegada acabada l’ESO. Van conèixer les carreres que podien estudiar, les assignatures que haurien de cursar, en quins llocs es feien, els preus, les residències d’estudiants …

A l’Espai de l’estudiant hi havia parades de les universitats arreu de Catalunya, instituts i centres de Formació professional, a més d’escoles d’anglès, de bellesa, de cuina.

A les paradetes hi havia informació molt detallada de qualsevol tipus d’estudis i s’hi informava de tot. Si hi havia dubtes, els intentaven resoldre. Donaven fullets on s’hi donava informació molt concreta.

Les escoles i facultats universitàries també regalaven petits detalls, com ara menjar, bolígrafs, clauers fets al moment o quaderns.

La sortida va ser molt interessant i els alumnes s’ho van passar genial. Van sortir d’allà molts contents perquè van trobar una bona manera d’orientar-se de cara a un futur.

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page