top of page

Visita al museu d'Experiències matemàtiques


El 4 de febrer, els alumnes de tercer d’ESO van anar a visitar el Museu Matemàtic, a Cornellà. Aquest museu pretén treballar amb la sensibilitat estètica, per tal d’obtenir resultats matemàtics espectaculars. També s’hi poden trobar obres matemàtiques d’artistes com Maria Alberich, Simon Beck, Joan Antoni Blanc, Herwig Hauser& Sebastian Gann, Icardi, Jordi Pericot i Ligia Unanue.


Els alumnes van anar acompanyats de Maria Soro, professora de Matemàtiques; Cori Fernández, de Llengua anglesa; Vicent Vandellòs, de Tecnologia, i Carmen Serrano, l‘educadora de l’USEE. Van sortir del centre, amb l’autobús, a dos quarts de nou, cap a Cornellà. Van tardar aproximadament una hora i mitja d’anada. Quan van arribar, van entrar directament al museu, i allí van realitzar diferents activitats durant una hora, més o menys.


Al museu hi havia diferents sales, cadascuna de les quals oferia diferents activitats matemàtiques i obres relacionades amb la matèria i presentades de forma molt didàctica.

En finalitzar les activitats, el professorat els va deixar una hora de temps lliure, temps que els alumnes van aprofitar per anar a donar un tomb, esmorzar o descansar.


Van tornar a l’institut cap a la una i van arribar quasi a dos quarts de tres. Els professors van decidir deixar-los anar al pati fins que arribés l’hora de sortida.

Els alumnes van comentar que les tres hores del recorregut en autobús se’ls havia fet molt pesat.

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page