top of page

Els alumnes de 4t d'ESO munten un passatge del terror


Els alumnes de 4t d’ESO van organitzar el divendres dia 30 d’octubre, de sis de la tarda a dos quarts d'onze de la nit, un Passatge del terror a l’Ateneu de Cambrils per recaptar diners pel viatge de fi de curs.

Per muntar el passatge van haver d’anar a l’Ateneu cada dia de la setmana en sortir de l’institut. No va costar gaire pressupost, perquè tots ells van portar coses de casa i els va ser molt fàcil trobar materials adients, com ara llençols, tanques, esprai de grafits, etc.

Al passatge hi havia diferents passadissos de temàtiques pròpies de Halloween, que es recorrien en uns sis minuts. En el primer passatge apareixien un seguit de noies "boges" que cridaven; després, s'hi trobava una taula amb “vidents”, que donava pas al tercer passadís, on apareixien uns nois que eren "metges trastornats", és a dir, amb problemes mentals i d’agressivitat; i finalment, en el quart passatge, hi havia la noia de l'Exorcista. El passatge va tenir molt d’èxit, fins i tot van haver-hi moments en què hi havia cua per entrar-hi. Hi havia molta gent que quan sortia deia que els havia agradat molt i, fins i tot, alguns repetien. L’entrada costava un euro i es van recaptar més de mil cent euros.

Per acabar d’arrodonir, en finalitzar aquest passatge, a la sortida, es venien castanyes, creps, trossos de coc i de pizza.

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page