top of page

Visita dels de primer d'ESO a l'Aquari de Barcelona


El departament de Ciències naturals va organitzar una visita a l’Aquari de Barcelona el 25 de maig. Uns cinquanta alumnes de primer d’ESO van sortir de l’institut a dos quarts de nou, acompanyats dels professors de Ciències naturals Joan Albert, Ivan Asensi i Pau Gomar. Van tornar a Cambrils aproximadament a les tres de la tarda.

Van arribar a Barcelona a dos quarts d’onze i van estar al centre Maremàgnum tres quarts d’hora. Hi van esmorzar i van fer un tomb fins a l’hora que havien d’anar a trobar-s’hi amb la guia de l’Aquari.

Un cop a dins, van separar els alumnes en tres grups amb tres monitores de l’Aquari. Els van ensenyar les classes de peixos que hi ha, algunes plantes aquàtiques i els diferents tipus d’aquaris on viuen els peixos, taurons i tot tipus de mamífers.

Van prendre apunts sobre el que explicaven les monitores, per després ficar-ho en comú a classe de Ciències naturals i poder fer el treball amb més coneixements sobre el que els van explicar i van aprendre.

Els va fer bon temps i s’ho van passar molt bé perquè també es van relacionar amb totes les altres classes.

El que més els va agradar va ser l’apartat de l’aquari, on hi havia els taurons i una cinta transportadora que recorria tot el perímetre de l’aquari gegant.


Per Markel Artabe i Ariadna Esponey. Foto de Pau Gomar

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page