top of page

Natació i bicicleta de muntanya a Hospitalet


El dia 5 de maig els alumnes de quart van anar a l’Hospitalet de l’Infant per a fer unes activitats físiques, en concret natació i TBC (bicicleta de muntanya). L’activitat va ser organitzada per Eugènia Rubert dins del Pla Català de l’Esport. Van acompanyar els alumnes les professores Isabel Castro, Montse Gil i la mateixa Eugènia Rubert.

A dos quarts de nou van agafar l’autocar que els portava allà. En arribar, com que feia moltíssim de vent no van poder fer una de les activitats que tenien programades, la de caiac, però els monitors van improvisar i la van canviar per natació.

Abans de començar les activitats van anar a esmorzar i en acabar es van dividir en dos grups. El primer se'n va anar amb les bicicletes a donar un tomb per Hospitalet de l’Infant acompanyats de dos monitors, encara que un es va quedar parat perquè a una alumna se li va trencar la bicicleta i es va quedar esperant ajuda. L’altre grup va anar al poliesportiu per a fer la classe de natació i ‘aquagym’.

Més tard van canviar l’ordre i, quan van haver acabat, els van donar temps lliure en un parc que hi havia a prop d’allà on esperaven que l’autobús els vingués a recollir.

Ha estat la primera vegada que aquest centre participa en aquesta activitat en concret i tots els alumnes la recomanen perquè els va agradar molt l’experiència.


Per Marta González i Susana Velasco. Fotografia d'Isabel Castro

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page