top of page

Festa de graduació dels alumnes de 2n de batxillerat


La graduació dels alumnes de segon de batxillerat es va portar a terme el divendres 29 de maig. Va ser un gran dia per l’institut, ja que va significar una celebració d’una etapa acabada, però a la vegada d’una nova etapa per començar i uns nous camins que emprendran amb tota la formació rebuda durant aquests anys aquí. L’acte va ser un ritual de comiat, però també una celebració iniciàtica, ja que és realment quan surten al món a treure tot el que tenen dintre.

L’acte va començar a les set del vespre. Hi va estar present el seu professorat actual i part dels que han tingut al llarg de tots aquests anys a l’ institut. També van assistir-hi les seves famílies i amics. Tothom va participar de la seva alegria.

Per organitzar la graduació i guarnir-la, l’institut va gaudir de l’ajuda de l’ AMPA. Sense ells no hagués estat possible preparar l’esdeveniment, la seva ajuda és molt valuosa, ja que sempre estan disposats a aportar un granet de sorra.

Aquesta celebració és una aposta pels que han aprovat ara i pels que aprovaran, ja que els resultats acadèmics s’acaben de corregir al setembre.

Van dirigir l’acte els alumnes Denisa Blaga, Alberto Cantera i Paula Castillo. En primer lloc, van entregar bandes a tots els alumnes i professors. A cada banda figurava una frase que reflectia la personalitat de qui la rebia. Després, Alberto Cantera i Júlia Tortosa van fer una interpretació musical, que va ser molt celebrada per tot el públic.

A continuació, va pujar a l’escenari la tutora de segon de batxillerat, Maite Saurí, que va entregar l’orla a cadascun dels alumnes. Per últim, es va passar un magnífic vídeo preparat per la professora Alicia Casals. En aquest vídeo es van poder veure fotografies de tota l’etapa de secundària i batxillerat, que reflectien molt bé l’evolució que han fet des de primer d’ESO.

Després de la celebració van tenir l’honor d’oferir un brindis, que si hagués calgut, l’haguessin fet amb la melodia de la Traviata, ja que en aquells moments les paraules sobraven.

Finalment, per concloure l’esdeveniment, tots els alumnes i els professors del grup van anar a sopar a un restaurant de Salou, on van fluir els riures, les bromes i els records en comú de tots aquests anys.


Per Marta González i Susana Velasco. Fotografies d'Isabel Castro

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page