top of page

Atletisme a les pistes de Cambrils


El passat 19 de maig els alumnes de primer d’ESO van anar a la pista d’atletisme de Cambrils. Van sortir amb el trenet cap a dos quarts de dotze i van tornar a l’institut cap a les tres. La sortida era una activitat totalment gratuïta que l’Ajuntament de Cambrils oferia a tots els centres educatius de Cambrils. Hi van participar uns trenta

alumnes de les classes de primer d’ESO. Van anar acompanyats de les professores d’Educació física de l’institut, Concha de Castro i Eugènia Rubert.

La professora Concha de Castro va manifestar que l’activitat va ser una bona experiència pels alumnes, ja que a l’institut no es disposa del material necessari per poder realitzar aquests activitats esportives. També va considerar que era molt interessant que els alumnes tinguessin l’oportunitat d’aprendre a treballar seriosament amb els materials adients.

Al principi de la jornada esportiva els va fer un temps agradable, però es va truncar de sobte i va començar a ploure, encara que van continuar amb l’activitat sense cap tipus de problema.

Van practicar salt de longitud, tanques, llançament de javelina, llançament de pes i starting block.

Es van separar en dos grups per tal de practicar els exercicis, perquè eren molts alumnes per anar tots junts. Amb un grup hi va anar la professora Concha de Castro i, amb l’altre, la professora Eugènia.

La pista estava reservada només per a l’institut, per la qual cosa van poder aprofitar al màxim tots els materials sobre una pista d’atletisme real i no com es fa a l’institut, en què es realitzen els exercicis sobre ciment i sense el material específic.

Els alumnes van gaudir molt i van manifestar que no els importaria anar-hi un altre cop si en tinguessin l’oportunitat. Han viscut una experiència real i agradable, ja que mai havien tingut l’oportunitat de fer una sortida com aquesta.

Per Markel Artabe i Ariadna Esponey. Fotografia de Concha de Castro.

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page