top of page

Visita truncada del alumnes de batxillerat al Saló de l'ensenyament

El 20 de maig els alumnes de primer i de segon de batxillerat van fer una sortida a Barcelona per visitar el Saló de l’Ensenyament. Aquesta és una sortida que es fa per ajudar a l’orientació i tria dels estudis dels futurs universitaris o estudiants de cicles formatius de grau superior. Els van acompanyar els professors Ismael Fernández i les tutores de primer i segon, Maite Sauri i Sefa Martín.

Els alumnes van sortir cap a Barcelona en autobús a les vuit del matí i van tornar cap a les tres de la tarda.

Tenien la intenció d’entrar i visitar el saló, però això va ser impossible. L’organització de l’esdeveniment va calcular molt malament els alumnes que hi anirien i molts no hi van poder entrar i van haver de quedar-se pels voltants.

Tant els alumnes com els professors van quedar indignats i amb ràbia per haver perdut tot el matí, anar fins a Barcelona, pagar la sortida i quedar-se sense la informació, després d’haver esperat aquesta activitat amb la il·lusió d’ampliar coneixements sobre els estudis futurs.

Van manifestar que l’organització del Saló de l’Ensenyament no va planificar els grups, encara que ja que estaven assabentats dels alumnes i instituts que hi anirien.

Van estar tot el matí per Barcelona amb temps lliure. Van anar-se’n en grups a donar un tomb, prendre un cafè i visitar botigues, ja que van veure que era impossible entrar pel fet que hi havia moltíssima gent a les cues.

Per Markel Artabe i Ariadna Esponey. Fotografia de Luisa Ocampo.

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page