top of page

Celebració del Dia mundial de l'aigua


El dia 22 de març es va celebrar el Dia mundial de l’aigua, que es va commemorar al nostre centre, dins del projecte d’Escoles Verdes de Catalunya. Adela López, professora de Tecnologia, va coordinar les activitats organitzades per a aquest esdeveniment, que es van anar desenvolupant al llarg de tota una setmana.

Els alumnes de primer van fer unes presentacions digitals sobre l’aigua, amb títols com “L’aigua del mar i els seus usos”, o “L’aigua al tercer món”, amb la professora Adela López.

Els alumnes de segon van fer un mural amb la professora Irene Gilabert sobre els residus al mar, que està exposat a l’entrada de les seves aules.

Els alumnes de tercer van fer activitats a la pàgina “WebQuest Water WorldDay” a l’assignatura d’anglès amb la Cori. Els alumnes de Visual i plàstica de 4t d’ESO van decorar l’entrada de l’institut amb una magnífica simulació de núvols i pluja, que es pot veure a la foto superior, però nomes els alumnes de la matèria optativa de l’itinerari artístic de Visual i plàstica. Els alumnes de Batxillerat de les matèries de Biologia i Tecnologia industrial també hi van participar en aquest dia, mirant un vídeo en anglès anomenat “Salvem l’últim continent prístid”, de Robert Swan.

Tots els alumnes van fer la seva aportació per celebrar aquest dia i es van implicar en la defensa del consum sostenible de l’aigua.

Més Informació:

Per Marta González i Susana Velasco. Fotografia de Susana Velasco

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page