top of page

Visita de l'escriptora Susana Fernández Gabaldón


El divendres 24 d’abril els alumnes de 1r d’ESO van poder gaudir d’una visita de l’escriptora Susana Fernández Gabaldón, organitzada pel departament de llengua castellana. L’escriptora, que assistia per quarta vegada a l’institut, va parlar dels seus llibres que es llegeixen a l’institut: Más allá de las tres dunas y Las catorce momias de Bakri.

En el primer llibre els protagonistes troben un mirall d’una princesa egípcia i decideixen buscar el camí a la ciutat perduda. La protagonista del segon llibre troba un mirall i s’adonen que hi ha més del que pensaven. Llavors troben un home gran que els guia pel camí més curt a la tomba de la princesa, fins que hi arriben i troben una sala plena de sarcòfags envoltats per miralls i en un d’ells hi ha un monstre. El Déu els tanca dins i al final aconsegueixen sortir. Aquesta història consta d’una tercera part on se resoldran tots els misteris.

De tot el que va explicar Susana, el més impactant va ser com es va convertir en escriptora. Ella es va casar amb un home escriptor, que desafortunadament al cap d’un any va morir a causa d’una greu malaltia. Més tard, Susana va començar a dirigir cartes al seu marit i a partir d’aleshores va començar a escriure.

Els va encantar la història i se’ls va fer fàcil de llegir. És una mescla entre la típica història de detectius, amb fets fantàstics. Les alumnes la puntuen amb notes d’entre un 9 i un 10.


Per Sandra Murillo i Eider Vidal. Foto d’Isabel Castro

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page