top of page

Els de tercer d'ESO van a veure un musical a Barcelona


Els alumnes de tercer d’ESO el dia 10 de març van anar a Barcelona a veure el musical Rent, al Casal de l’Aliança, al Poblenou. Van sortir de l’institut a dos quarts de vuit, acompanyats de la professora de Música, Montse Esquerda, i les professores de Llengua catalana Maria Josep March i Cris Carnicer, que van anar-hi perquè era la primera vegada que aquest musical es traduïa al català.

Per entrar al musical amb puntualitat, a tres quarts d’onze, van esmorcar en molt poc de temps. L’actuació va durar prou, així que van sortir una mica tard i van arribar al centre a dos quarts de quatre.

Raquel Villas Bautista i Elena Aguirre Molina, alumnes de tercer d’ESO, ens van explicar que el musical tractava d’uns joves que vivien a Broadway i que volien ser artistes, però que no tenien prou diners per pagar el lloguer del lloc on vivien. Els artistes, alguns d’elles transsexuals, tenien sida i altres problemes de salut relacionats amb aquesta enfermetat, i, fins i tot, un dels protagonistes acaba morint per això.

El musical va estar dividit en dues parts: la primera part va durar una hora i mitja i la segona part va durar mitja hora. Al mig es va fer un descans.

La finalitat que els alumnes anessin a veure aquest musical era en primer lloc perquè veiessin un musical en directe i també perquè s’adonessin dels problemes que comporten les drogues i el fet de no usar protecció en el moment de les relacions sexuals.

Als alumnes els va agradar l’obra, ja que era molt realista. Hi havia parelles de lesbianes, gais i transsexuals, que tota l’estona celebraven festes i feien veure que tenien relacions sexuals. Els personatges eren adolescents que vivien episodis molt dramàtics i volien complir el seu somni de triomfar com a músics i com a actors. El final va ser molt cru, perquè va mostrar la realitat de la vida.

El musical els va agradar molt perquè els artistes cantaven molt bé.

Després de veure el musical, els alumnes, com que anaven molt justos de temps, només es van fer una fotografia tots junts i van fer el viatge de tornada cap a Cambrils, sense poder gaudir de temps lliure.

Raquel Villas i Elena Aguirre recomanen a tots els alumnes que no van anar a veure aquest musical que hi vagin perquè es divertit i molt interessant i a més t’obliga a estar atent tota l'estona al que passa a l'escenari per la seva intriga i altres qualitats que fan d’aquesta obra una increïble actuació col·lectiva.


Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page