top of page

Festa de Nadal


Les activitats de Nadal van començar amb la visita dels alumnes de la matèria d’Alternativa i de Religió als CEIP Mas Clariana i Guillem Fortuny. Es van disfressar de patges reials per agafar les cartes als reis mags que havien escritels nens petits dies abans de començarles vacances. Els nens es van posar molt contents i, fins i tot, alguns es van espantar. Van fer una filera i cada nen parlava amb el rei, li donava la seva carta ili explicava què havia demanat als reis.

Els horaris del dia de Nadal no van ser com un dia normal. Les dues primeres hores, els alumnes de primer i segon d’ESO van fer postals. Els alumnes de la USEE van fer un arbre ben especial. Cadascú d’ells va dibuixar la seva mà en un full de colors i van escriure dintre de cada mà un desig. Aquest pas el van repetir moltes vegades Van retallar les mans i van ajuntar-les totes fins aconseguir la forma d’un arbre. És una idea original i de molt valor.

A la tercera hora,tots els alumnes van anar al gimnàs del centre, a veure les actuacions del cor, que va cantar “All aboutthebass”, “All of me”, “Compta amb mi” i “Break free”, entre d’altres.... Aquestes cançons van ser dirigides per la professora de Música Montse Esquerda i es van anar assajant a l’hora del pati. La gent va quedar molt contenta.

Després va arribar l’hora del’esmorzar. Els alumnes de 4t van organitzar una paradeta de crepes a un euro per guanyar diners pel viatge de fi de curs.A lesdotze es va fer el lliurament de notes i la neteja de les aules. El Xavier Cubells i l’Alicia Casals van fer fotos de tots els cursos. A la una del migdia, la majoria de la gent va marxar cap a casa.

Per Susana Velasco i Marta González. Fotografies d’Isabel Castro

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page