top of page

Ela alumnes de batxillerat van al teatre a Barcelona, a veure Mar i cel


El 30 d’octubre els alumnes de batxillerat van anar a Barcelona amb les professores Isabel Llopis i Estefania Rius, per veure l’obra més esperada de l’any, Mar i Cel. Els va semblar una obra molt especial per la escenografia, pels malabars i les cançons. La posada en escena els va agradar molt, encara que, com explica Isabel Llopis, estaven al primer pis i es veia de manera diferent que si haguessin estat a la platea.

Mar i Cel és teatre musical, basat en la història d’un jove morisc, Saïd; que s’enamora d’una jove cristiana, Blanca. La història succeeix en un vaixell pirata que es mou per tot l’escenari. La relació entre Blanca i Saïd és un amor impossible, perquè en Saïd és sarraí i Blanca és cristiana. L’escena més impactant va ser quan van matar el grumet, el nen petit, en braços de Saïd, perquè a la guerra fins i tot el petits reben. L’escena que més va agradar va ser quan va acabar la primera part i van cantar la cançó característica de l’obra: “Per què he plorat?

Blanca interpretada per una jove gallega, Anna Sant Martí, va tenir una genial actuació. En cap moment es nota que la cantant no sigui catalana. És una actriu excel•lent, ja que va estar dos mesos preparant-se el text en català. Isabel Llopis pensa que és una obra adequada per a tots els públics, perquè és una obra molt bonica.

Per Jamal Martín, Sandra Murillo i Eider Vidal. Fotografia d’Estefania Rius

Notícies
Entrades recents
Etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page